GOD JUL!

Postet av Skrautvål IL den 24. Des 2010


Kaldt men fint på Skardåsen juleaften - og flotte løyper. Benytt romjula til å ta  ein tur. GOD JUL!


Skiløyper

Postet av Skrautvål IL den 19. Des 2010

Nå er det kjørt til Skardåsen og Leirinløypa. I Leirinløypa er det skøyting og klassisk, mot Skardåsen foreløpig bare skøytetrasee. Litt kvist og kvas her og der, men mange hadde sin første tur på Skardåsen i dag. Litt mer snø nå så..

Her kan du se hvor løypemaskina har kjørt
Her kan du se temperatur i skisenteret



Ola Kjørli - vår ildsjel!

Postet av Skrautvål IL den 16. Des 2010

Etter skitrening tirsdag 11.1 var det tid for feiring. Det var over 70 deltakere på skitrening, og svært mange av de kom inn etterpå og fikk traktering av en stor gjeng som hadde baka og stelt i stand til fest. Hedersgjesten så ut til å trives!


Golrennet 6. desember

Postet av Skrautvål IL den 5. Des 2010

Golrennet gikk på Geilo, i fristil i -14. Likevel var det fire fornøyde deltakere fra Skrautvål; Inger, Vidar, Maria og Sander. Resultatlistene finner dere her: http://www.gol-langrenn.net/resultat_golrennet_2010.PDF
Gratulerer!


Ola Kjørli nominert til "Årets ildsjel"

Postet av Skrautvål IL den 30. Nov 2010

Det var relativt kaldt da Oddvar Brå kom ut av skogen og fortalte Ola at han er nominert som en av 5 personer i landet til hedersprisen "Årets ildsjel" under Idrettsgallaen. Ordene varmet imidlertid de om lag 25 fremmøtte på skistadion på Beitostølen som var vitne til et høytidelig øyeblikk. Tilstede var også NRK Oppland som gjorde opptak av begivenheten, og som vi sikkert  kommer til å få se i sammeneheng med Idrettsgallaen. Husk å stemme på Ola når muligheten byr seg utpå vinteren!


Takk til alle som bidro under Beitosprint og IBU-cup!

Postet av Skrautvål IL den 4. Nov 2010

Hjertelig takk til alle som deltok, og gjorde dette til gode arrangement. Dette er en dugnad som gir bra med midler i klubbkassa!


God sommer!

Postet av Skrautvål IL den 3. Jul 2010

Minner alle om at det er veldig fint hvis dere sender meg bilder som vi kan legge ut på nettsida. Har du tatt et bilde med mobilen så send meg det som bildemelding, eller du kan sende meg en e-post med bilde/bilder. Begge deler går vanligvis fint å legge ut på nettsida. Send til saebu@online.no eller tlf. 95208137. God sommer! Hilsen Martin


Sommerfeiring på Skørveåsen

Postet av Skrautvål IL den 23. Jun 2010

Fotballgruppa inviterer til sommerfeiring på Skørveåsen fredag 25.06 kl. 17. Kiosken er åpen og grillen er varm. Ta med grillmat, inviter venner og kjente. Vel møtt!


Ski- og skiskytteravslutning

Postet av Skrautvål IL den 29. Apr 2010



104 langrennsløpere og over 30 skiskyttere fikk sin velfortjente premie fredag 30. april, her representert ved 2000 årgangen, den største årsklassa. I tillegg var det kaffe, kaker, brus, åresalg og trekning av Skardåstrimmen. Med andre ord; en tradisjonell og trivelig skiavslutning i Skrautvål.


Friidrettstrening 2013

Postet av Skrautvål IL den 29. Apr 2010

Friidretten har startet på Blåbærmyra, og barn og unge fra Skrautvål er velkommen på Fagernes sine treninger. Les mer om treningstider mm. her på www.fagernesil.no

Se nettsiden til Fagernes IL Friidrett der er informasjon om treningstider terminliste/stevner med mer. Friidrettskortet er obligatorisk for utøvere fra og med 13 år – ta kontakt med Irene Strand

Velkommen!



DnBNor cup 2010

Postet av Skrautvål IL den 13. Apr 2010

Denne blide gjengen fra Skrautvål (minigutt2) representerer mye av den gleden vi så under cupen. I tillegg scora de mange mål og vant 3 kamper!



Skiskyting 24. mars - trening og klubbrenn

Postet av Skrautvål IL den 21. Mar 2010

Vi avsluttet sesongen med et utformelt klubbrenn i samarbeid med Øystre Slidre-løperne. Det ble arrangert sprint med 2 skytinger for alle. 20 løpere deltok!

Her er resultatene!



Valdresstafetten 2010

Postet av Skrautvål IL den 6. Mar 2010

Det deltok 7 lag fra Skrautvål i Valdresstafetten 2010 på Åsemyra, totalt 21 utøvere. 4 lag blant de seks beste i Gutter max 13 år, 3 plass til jenter max 15 år, seier til gutter max 15 år og femteplass til damer senior er fasiten etter en flott dag på Åsemyra. Les mer her, eller se resultater og fler bilder på bagn.no

Her er 18 av 21 deltagere. De voksne og sporty damene (Hanne, Kirsti og Anita) var ute på sine etapper da bildet ble tatt.


Klart for start i gutter max 13. 4 av 16 lag er fra Skrautvål


Her er det jenter max 15 som stiller til start. Kristin Holmen er nok den yngste i feltet, nest lengst fra kamera.


Inger Brenna går så fort at trege Martin ikke rekker å få med hele jenta!


Gutter max 15 til start. Krsitoffer Strand med start nr. 38.


Sander Rosendal har gått en flott etappe og sender Erlend ut som nr. 2.


Gutter max 13 får sin premie.

 



20 løpere fra Skrautvål deltok på Eggeåsrennet!

Postet av Skrautvål IL den 7. Feb 2010

Det må være nær ny rekord for deltakelse i eit kretsenn for løpere frå Skrautvål! Her er resultatlista/oversikt over de som deltok


Skiskyting i kveld 13.1

Postet av Skrautvål IL den 13. Jan 2010

Vi prøver trening i kveld. Kle dere godt. Ta med skikkelige votter, så du kan trekke de utenpå hanskene når du fryser. Husk i tillegg bøff for å dekke til ansikt og ører, og gjerne sko-overtrekk. Ta heller ei kortere økt dersom det blir kaldt. Skulle det bli mye kaldere enn forventet så vil evt. avlysning av trening legges ut på nettsida ca kl. 17.