Velkommen til skitrening og skiskyttertrening 2019-2020

Postet av Skrautvål IL den 21. Sep 2019

Skrautvål IL ønsker alle barn født fra og med 2013 velkommen til skitrening!  Vi starter med barmarkstrening på Fagernes med leik, fart og moro. Når snøen kommer møtes vi i Skrautvål skisenter. I høst/vinter vil vi også prøve å få til en overnattingssamling i skisenteret. Ta en titt på våre hjemmesider for å se bilder fra samlingen i 2018 og andre aktiviteter. 

Skitrening i regi av Skrautvål IL er et leikprega tilbud for alle, ikke bare for de som er aktive og konkurrerer. Barna deles i grupper. Den yngste gruppen er for barn født i 2011-2013, og den eldste gruppen for barn født i 2008-2010. Ungdommer født i 2007 og eldre deltar i Valdres Ski. 

Trenere/skileikledere vil kommende sesong være: Atle Rosendal, Stian Ulberg, Frode Helle, Joakim Voytovich og Vebjørn Johansen

Vi trenger flere foreldre som vil være skileikledere, særlig for de yngste ungene. Ta kontakt med oss dersom du har lyst å være med!

Vi legger ut informasjon om skitrening og klubbrenn her på nettsidene og www.facebook.com/skrautval. For klubbrennene er det ingen aldersgrense, verken nedre eller øvre! 

Første trening er tirsdag 8. oktober kl. 1800 – 1900. Oppmøte på bussholdeplassen ved NAUS/NABS. Husk refleksvest!


Vi ønsker også velkommen til skiskyttertrening. Oppstart for nybegynnere og skiskytterskole onsdag 9. oktober kl. 1800-1900. Treninger vil foregå i Valdres skisenter, Skrautvål. Tilbudet gjelder for 2010-årgangen og eldre. Alle som skal drive med skiskyting må gjennomføre et sikkerhetskurs i forkant, og kurset gjennomføres i regi av klubben. Det er viktig at både voksne og barn har dette kurset. Hvert enkelt barn må ha med sin foresatt på treninger på grunn av sikkerhet på standplass. Våpen kan lånes hos idrettslaget. Vi legger ut informasjon om treninger og klubbrenn på www.skrautval.no og www.facebook.com/skrautval.


VELKOMMEN!

Kontaktperson skiskyting: Ivar Svensson, 905 26 170

Kontaktperson langrenn: Vebjørn Johansen, vebjohansen@hotmail.com, 99329005


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.